Dagarna bara går och går…

Tänk att det ska vara så svårt att få ihop ett inlägg här lite då och då. Jag kan faktiskt inte skylla på att det inte händer nåt, för det gör det, inte heller kan jag skylla på att jag inte har tid, för det har jag. Om jag ska vara ärlig så är det nog helt enkelt så att dagarna bara går och jag liksom inte fattar var tiden tar vägen. Sen hjälper det ju inte till att jag är lite lagom lat heller förstås…

Jag orkar inte rabbla upp allt som har hänt senaste veckan, men ett par saker tänkte jag berätta om i alla fall.

Först och främst så tänker jag berätta att jag har ”gjort slut” med en vän. Det är inget man gör så där lättvindigt men jag kände att jag varken hade tid eller ork att utveckla den relationen. Personen ifråga passade inte riktigt in i mitt liv och mina vanor och jag tycker dessutom att vi hade för lite gemensamt. Tyvärr såg hon inte det så även om hon hade fattat att något var fel. Hon valde att se det som att jag inte tål kritik och att jag alltid ska ha rätt och att jag då inte klarade av att fortsätta vara vän med henne eftersom hon tycker att hon är ärligheten själv. Hon valde dessutom att tro att jag bara ville såra henne, vilket jag definitivt inte ville. Varför skulle jag vilja det? Nåja, det har varit lite jobbigt och det har påverkat mig en hel del. Nu är jag redo att släppa det och gå vidare.

Nu över till något betydligt roligare! Jag har hittat en ny vän! Ny och ny förresten, det är en gammal skolkamrat till mig som jag har fått kontakt med via Facebook. Jag vill inte skriva alltför mycket om personen i fråga eftersom h*n lever ett lite hemligt liv just nu. Men jag är glad att jag fick kontakt med personen ifråga och jag tror att vi kan bli goda vänner. H*n bor just nu inte i närheten så vi det kan ju dröja innan vi ses i verkliga livet, men vi kommer att ha kontakt via nätet och telefon. Ibland tar livet vändningar som man inte kan ana och det här är verkligen en sån vändning måste jag säga!

I torsdags var jag och klippte mig och det behövdes verkligen! Jag har nog inte varit hos en frisör på cirka ett år, så håret var rätt slitet. Nu är jag i alla fall nyfriserad och mycket nöjd med resultatet. Jag gick till en ny hårfrisörska eftersom jag inte har varit riktigt nöjd med den som jag har varit hos här i Broby. Nu blev det en inne i stan, nämligen Gyllene Saxen och det var viss skillnad! De är verkligen proffsiga, det kan jag inte säga om de här i Broby som jag har varit hos, de ter sig lite som amatörer i jämförelse faktiskt.

Igår fixade vi lite här hemma och bland annat blev det nya gardiner i hela lägenheten och lite allmän städning. Inte är det kul att städa men det är väldigt skönt när det är gjort! Sen hade vi en riktig myskväll hela kvällen. Inte så dumt!

Ja, det var lite om min vecka. Imorgon är det styrelsemöte på jobbet och på onsdag blir det en dag i Höör igen, vidareutbildnig för försäkringsrådgivare.

Ha det bra, vi hörs!

Annonser

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Kristina
  Okt 31, 2010 @ 20:22:10

  Det låter väl klokt, att se över de relationer man har och göra sig av med eventuella energitjuvar. Vänner ska man ju må bra av och inte tvärt om. Kul med den nygamla bekantskapen!

 2. hassedotter
  Okt 31, 2010 @ 21:01:42

  Precis och hon var en riktig energitjuv.
  Den nygamla bekatskapen kommer att bli kul att utveckla en vänskap med, h*n kommer aldrig att vara en energitjuv, det är jag helt säker på, även om jag inte har träffat med h**** sen jag slutade högstadiet! Det kommer att bli en spännande resa att få lära känna h**** igen.

 3. Christel
  Nov 01, 2010 @ 10:42:32

  Spännande vecka du haft. Du får berätta mer när vi kommer ner. Apropå klippa sig så tänkte jag höra om du skulle kunna tänka dig att toppa mitt hår och hjälpa mig att färga håret i helgen? Börjar bli rejält trött på min hårfärg nu och det är ingen hit att färga håret här. Vår duschkabin är inte så bra konstruerad för sånt. Risken är att man skvätter ner hela badrummet… Sen är ju jag inte så bra på att få i färgen jämnt som du vet. Du är mycket bättre på det.

  Kram!

 4. hassedotter
  Nov 01, 2010 @ 16:45:55

  Jodu, det har varit spännande på många sätt!
  Klart jag hjälper dig med håret, den här gången ska vi väl hinna med det… 😉

  Kram på dig!

 5. annamis
  Nov 02, 2010 @ 19:02:55

  1. livet går vidare. Välj vänner med omsorg, de som suger energi, kan man kanske ”välja bort”. Vänskap är ge och tag.
  2. nya vänner, de där goa, växer inte på träd. vårda med omsorg.
  3. gyllene saxen, jo jag tackar. låter lite lagom lyxigt sådär. själv besöker jag frisören lagom många gånger, dvs ca 1 gång om året. och då en god vän som rattar saxen.
  //.

 6. hassedotter
  Nov 02, 2010 @ 21:23:05

  1. Kan bara hålla med.
  2. De vänner jag har, som verkligen är mina äkta vänner och inte suger musten ur mig, är jag riktigt rädd om. Den här nygamla bekantskapen kommer troligen att bli en äkta vän.
  3. Nja, så himla lyxigt är det inte men de är duktiga. Jag går nog till frissan ungefär en gång per år också och däremellan klipper/färgar/permanentar jag mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: