Den här helgen

Jaha, då var det söndag igen, tiden bara rusar iväg!

I fredags var jag först hos tandläkaren på undersökning. Inga hål, bara lite tandsten. Fick dessutom beröm för mina fina tänder, inte illa!

Efter tandläkaren fick jag ta bussen till Glimåkra där jag skulle stå med IF Metall och dela ut material inför valet och bjuda på kokt korv. Alltid trevligt att tillbringa dagen med folk ifrån avdelningen och snacka om lite av varje. Tyvärr så var det ingen rusning med folk som ville ha korv så vid halvtvå, två tyckte vi att det fick vara bra för den dagen så vi packade ihop och åkte hem.

Igår sov jag halva dagen, gubben tyckte att det kanske var dags att vi steg upp när klockan var kvart i tolv och det kunde jag ju hålla med om. Så det blev en sen frukost och sen slängde jag in en maskin tvätt och fixade lite allmänt här. Vid tvåtiden kom min nya vän Therece och hälsade på. Mycket trevligt att träffa henne igen! Hon är nog min tvillingsjäl, det känns så i alla fall. Jag trivs mycket bra tillsammans med henne. Vi satt här en stund och snackade skit först och sen följde jag med hem till henne. Jag var ju tvungen att kolla lite på hennes tre katter. Hon har en vanlig huskatt, en Birma och en Bengal. Mycket fina katter! Vill ni se bilder på dem så kan ni gå in här på Thessans hemsida och titta. Sen är det ju alltid roligt att se hur folk bor, det säger ju faktiskt en del om hur man är som person.

Idag tänkte jag försöka få tummarna ur och göra min hemläxa som jag fick på försäkringsrådgivareutbildningen i tisdags. Det ska ju helst vara gjort innan nästa gång och det är på tisdag. Men det är nog jag i ett nötskal, jag gör allt i sista sekunden, så troligen blir det inte gjort idag heller, sitter väl med det imorgon kväll istället… 🙄

Ha det bra, vi hörs!

Annonser

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pia
  Sep 18, 2010 @ 19:34:49

  Avundsjuk på dina tänder.. Själv har jag ju, om du kanske läst hos mig, haft ett flertal besök med ond käke som följd…
  Hoppas allt är bra med dig, ser att det är ett tag sedan du skrev något här..

 2. Christel
  Sep 18, 2010 @ 20:32:21

  Här har det varit helg länge, minsann ;).

  Skämt åsido, du har väl haft fullt upp med en massa inför valet den här veckan.

  Själv har jag avslutat jobbet med förtidsröstningen idag, så nu är det slut med valarbete för mig, tack och lov. Vi har haft över 4000 som förtidsröstat här, vilket är rekord, så vi har haft att göra kan jag lova.

  Ha det bra! Kram!

 3. hassedotter
  Sep 18, 2010 @ 20:49:20

  Ja, jag är glad att jag har bra tänder, jag har nog alltid haft det.Visst har jag läst om dina käkbekymmer, jag läser din blogg varje dag, även om jag har varit dålig på att kommentera den senaste tiden.
  Allt är bra med mig, just nu är det en hel del valarbete som har stått på agendan.

 4. hassedotter
  Sep 18, 2010 @ 20:55:41

  Jo, mina helger är långa minsann! 😀
  Det har ju blivit en del valarbete och dessutom går jag ju min försäkringsrådgivareutbildning mitt i allt annat. Gött att din del av valarbetet är över, vi ska gå och rösta imorgon hade vi tänkt. Har du förtidsröstat, eller? Här är det också väldigt många som har förtidsröstat, det är visst rekord i år!
  Tänkte sätta mig och blogga om veckan som har gått i morgon, har inte riktigt orkat den här veckan.
  Ha det bra och stor kram på dig!

 5. Christel
  Sep 18, 2010 @ 21:14:39

  Ja, jag förtidsröstade redan första veckan, på torsdagen. Hade redan bestämt mig för vad jag skulle rösta på, så det var ju inget att tveka om. Sen hade det känts knäppt att jobba med förtidsröstningen och sedan vänta med att rösta till imorgon… Håkan har också röstat redan, så vi har gjort vårt. Det är skönt att ha det gjort, tycker jag.

  Ja, det är visst över 1 miljon som förtidsröstat, så det är väldigt många. Här hade valmyndigheten beräknat att vi skulle ha max 3000 (!) förtidsröstande, så det blev klart många fler. I dag hade vi 308 röstande på 4 timmar, så jag och min kollega hade fullt upp hela tiden. Den här veckan har varit helt otroligt mycket folk, vi har haft runt 2000 röstande denna vecka. Fast jag var beredd på att det skulle bli mycket att göra sista veckan, för det var likadant förra riksdagsvalet. Däremot har jag en känsla av att vi haft fler som röstat tidigare.

  Hoppas nu att det betyder att valdeltagandet blir högt totalt, inte att det blir färre som röstar imorgon.

  Förstår att du inte orkat skriva något den här veckan, det hade inte jag heller gjort.

 6. hassedotter
  Sep 18, 2010 @ 21:54:50

  Blir det bara tillräckligt högt valdeltagande så kommer vänstern att vinna. Det brukar ju inte precis vara borgarna som ligger på sofflocket…
  Alla jag har pratat med verkar i alla fall vilja ha en ny regering och det tycker jag låter bra. Dock har ju opinionssiffrorna inte varit så strålande, men jag tror inte på dom mätningarna heller. Det är ju inte så svårt att ljuga med statistik, allt beror ju på vilket urval man har i mätningarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: