Än lever jag…

Nä, jag har inte dött även om man kan tro det om man kollar här. Men jag sa ju att jag skulle göra så lite som möjligt på semestern som möjligt och bara ta dagen som den kommer och det löftet har jag minsann hållt.

Lite har jag ändå hunnit med. I fredags var jag och Pia i Tydinge och dansade till Jenny Saléns. Mycket trevligt, bra musik och precis lagom med folk. Jag fick dansa en hel del. Kul! Tidigare på dagen var jag och gubben inne i stan och shoppade lite och jag hittade en fin klänning på rean. Kostade bara 125 kronor och hade tidigare kostat 400. Ibland ska man ha tur!

I måndags var mamma, jag och gubben i Ullared och handlade. Hittade inte mycket kläder men däremot köpte jag mycket till hemmet, såsom lakan, handdukar, vaxduk, ljus och ljusbricka. Lite kakor och godis råkade visst hamna i vagnen också. Köpte lite leksaker till Cookie också.

I dag har jag och gubben satt sprätt på lite mer pengar inne i stan. Gubben har trånat efter en extern hårddisk hur länge som helst nu så vi köpte en sådan. Vi var även på Willys och handlade lite smått och gott till mitt kalas som går av stapeln på lördag. För er som inte vet det så fyller jag 40 år på tisdag, alltså den 3 augusti och det måste ju firas! Man blir ju bara kärring en gång i livet… 😀 Rapport och bilder från kalaset kommer troligen nån gång i slutet av veckan eller början av nästa, vi får väl se hur slut jag är efter allt firande….

Även min kära gubbe har ju fyllt år och därför köpte jag en klocka till honom idag. Han kollade på den när vi var inne i stan i fredags men det var så mycket folk då så vi gav fan i det då. Jag kollade lite då också och hittade en som jag ville ha och den fanns kvar idag också, så jag köpte den med. Två klockor för 500 spänn är väl inte att förakta! Den ena var dessutom en Casio och de brukar ju vara svindyra. Min klocka gick lös på hela 100 kronor. Så här ser den ut:

 

Igår fick jag ett sms på förmiddagen från en kompis som jag inte har sett eller pratat med sen i vintras: ”Hej, vad hittar du på idag?” Jag svarade att jag inte tänkte göra nåt speciellt. ”Får man komma på kaffe? Jag är i Broby.” kom det i nästa. Och det klart att hon fick! Det var trevligt att se henne igen och snacka lite skit. Hon bor nämligen i Göteborg. Vi var jobbarkompisar ett tag i Kristianstad, men sen slutade jag på det jobbet och hon flyttade till Göteborg nåt år senare och sen har vi inte haft så mycket kontakt, så det var kul att se henne. Och naturligtvis lovade vi varandra att försöka ha lite tätare kontakt, men det brukar ju rinna ut i sanden tyvärr. Nu är det så att hon har sin mamma här i Broby så vi kommer troligen att träffas lite då och då i alla fall. Vi får väl se hur det blir. Här kommer i alla fall en bild på henne, Cecilia heter hon.

 

Oj, det blev ett långt inlägg, men nu är jag klar. 

Ha det bra, vi hörs!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: