Tvättmaskin

Idag har vi beställt en tvättmaskin så nu slipper jag tvätta i tvättstugan i källaren. Gissa om det är skönt! Slippa städa tvättmedelsfack efter folk som inte klarar av att göra det själva. Slippa slåss om tvättkorgen och torkrummet. Bara känslan av att få tvätta i en helt ny tvättnmaskin utan några tvättmedelsrester i, så jävla gött!

Jag kan ju förstå om ni tycker att jag låter lite fanatisk när det gäller tvätten, men bor man i lägenhet och ska dela tvättstuga med folk som inte kan städa efter sig så blir man lätt lite knäpp. Ett problem är att jag är allergisk mot ganska många sorters tvättmedel och då blir det vissa problem när jag måste rengöra tvättmedelsfacken som är fulla av tvättmedelsrester. Inte så kul när det kliar som satan på händerna efteråt även om jag tvättar häderna flera gånger. Ett annat problem är att jag är väldigt känslig när det gäller underkläder och om det finns tvättmedelsrester eller sköljmedelsrester kvar i maskinen så får jag mycket otrevliga underlivsbesvär med ordentlig klåda och sår. Inte så kul!

Troligen så kommer den i slutet av veckan så jag ska slippa tvätta i källaren igen. Jippi!

PS. Påminner igen om omröstningen… DS.

Annonser

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Magnus Johansson
  Jun 28, 2010 @ 21:07:14

  Visst är du värd en tvättmaskin älskling.

 2. hassedotter
  Jun 28, 2010 @ 21:18:46

  Ja, och nu slipper ju du att bära ner tvättkorgarna dessutom. 🙂
  Puss!

 3. litbo
  Jun 28, 2010 @ 21:59:42

  Grattis till maskinen. Kan förstå vilka problem du har.Det är inte roligt när man är känslig för en massa olika preparat. Så jag önskar dej lycka till. Men lite synd om din lilla knuda inte fel med extra motion haha måste bara kivas kramizar……

 4. hassedotter
  Jun 28, 2010 @ 22:24:29

  Tackar!
  Jo, det är ju lite synd att han slipper springa i trapporna förståss… 😀
  Kram!

 5. Christel
  Jun 28, 2010 @ 22:46:10

  Förstår hur du tänker. Vet ju vilket helvete det är med ostädade maskiner. Vi har faktiskt inte så värst stora problem med det här. Det händer nån gång ibland att det finns rester kvar, men inte så ofta. Dessutom är jag ju inte riktigt lika känslig som du, så det funkar för oss att tvätta i tvättstugan. Sen är ju vårt badrum så jäkla litet, så vi känner att vi inte har plats för en egen maskin. Hoppas du blir nöjd med maskinen.

  Kram!

 6. hassedotter
  Jun 28, 2010 @ 22:49:58

  Skönt att det sköts hos er, här är det mer regel än undantag att det ser ut som fan. Jo, jag vet ju hur litet ert badrum är, vårt är ju betydligt större.
  Kram på dig!

 7. Realisten
  Jun 30, 2010 @ 22:33:21

  Förstår dig precis! Tvättstugan kan vara det värsta med att bo i lägenhet.

 8. hassedotter
  Jul 01, 2010 @ 17:40:31

  Ja, speciellt när vissa tror att de äger hela tvättstugan och lägger beslag på allt användbart där eller när de tror att tvättstugan är nåt dagis till deras ungar och dessutom inte kan hålla reda på vad ungarna gör. Och städningen är ju ett kapitel för sig själv… 😕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: